Werkgeversloket

Voorkomen dat schade ontstaat. Dat is het doel van ons Werkgeversloket. Dit biedt HR- en preventieve dienstverlening in aansluiting op onze Verzuimverzekering. Bij onze verzekering voor Ziektewet ERD zorgt het ervoor dat de werkgever aan alle regels voldoet die de wet aan eigenrisicodragers stelt.

Meer ruimte om te ondernemen
Bij Mandaat Assuradeuren geven we werkgevers graag de ruimte om te ondernemen. Wie bij ons een Verzuimverzekering heeft, kan deze daarom aanvullen met het Werkgeversloket. Hier kunnen werkgevers terecht met al hun vragen over HR, verzuim, vitaliteit en inzetbaarheid. Wij pakken de vraag op en zorgen voor een passende oplossing. Bij onze verzekering voor Ziektewet ERD is het Werkgeversloket een vast onderdeel. Hiermee zorgen we ervoor dat de werkgever aan alle regels voldoet die de wet aan eigenrisicodragers stelt. In beide situaties is het doel hetzelfde: zorgen dat ondernemers zo veel mogelijk kunnen focussen op hun normale bedrijfsvoering.

Een greep uit onze dienstverlening

Bemiddeling bij arbeidsconflicten
Onze experts brengen de werkgever in contact met ervaren mediators. Dit verkleint sterk de juridische risico’s en vergroot de kans op een voor iedereen werkbare oplossing.

Hulp bij HR-vraagstukken
Onze experts geven kosteloos advies bij algemene vragen. Is er meer ondersteuning nodig? Dan regelen wij een offerte van een gespecialiseerde partij, waar mogelijk met korting.

Verzuimschade verhalen
Bij verzuim door een ongeval kan een derde aansprakelijk zijn voor loon-, re-integratie- en letselschade. Wij ondersteunen bij het verhalen hiervan (regres). Vanaf dag 1 van het verzuim, ongeacht de eigenrisicoperiode.

RI&E-ondersteuning
Werkgevers zijn wettelijk verplicht een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) te hebben en bij te houden. Wij zorgen tegen gereduceerd tarief voor een actuele en volledige RI&E.

Wachtlijstbemiddeling
Wachten op een noodzakelijke behandeling, daar worden werknemer én werkgever niet blij van. Wij zorgen voor alternatieve aanbieders, vaak met nog meer verkorting van de wachttijd dan bij reguliere zorgverzekeraars.

Fit en gemotiveerd blijven
Iedere werkgever wil graag fitte en gemotiveerde werknemers. Maar wat als deze wens in het gedrang komt? Onze experts helpen bij het vinden van effectieve ondersteuning en mogelijkheden voor subsidie.

Meer weten?
Download brochure Werkgeversloket
Download dienstverleningsbepalingen Werkgeversloket