Over ons

Mandaat Assuradeuren is graag úw partner op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Als gevolmachtigd agent hebben wij de bevoegdheid om namens één of meer verzekeraars rechtstreeks op te treden. Wij doen dus bijna alles wat een verzekeraar ook doet. Dit levert u en uw klant veel voordelen op, onder andere een snelle polisafgifte en schadeafwikkeling. Wij hebben alle kennis in eigen huis en kunnen dus snel schakelen. Zonder dat uw gezicht naar de klant toe verloren gaat. Dubbel voordeel dus!

Natuurlijk bieden wij nog meer voordelen. Hieronder de voordelen van de samenwerking met Mandaat Assuradeuren voor u op een rij:

  • versterking van uw concurrentie positie en bestaansrecht
  • kostenverlaging
  • omzetverhoging
  • leveren van kennis, kwaliteit en gemak

Alpina Group

De Heilbron Groep, waar Mandaat toe behoort is op 8 juni 2021 gefuseerd met de Voogd & Voogd Groep. Hiermee is een nieuwe organisatie ontstaan met de financiële en operationele slagkracht voor permanente innovatie. De Alpina Group dient puur als paraplu boven de huidige bekende merken zoals Mandaat.

Alpina Group is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Het is een adviesbedrijf met meer dan 40 vestigingen in Nederland en België, en een serviceprovider voor meer dan 3000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor is de Alpina Group één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.