Dienstverlening

Een verzekering kan nooit het volledige antwoord zijn op de financiële risico’s waar een werkgever mee te maken heeft. Je wilt deze risico’s bij voorkeur ook met gerichte acties beheersen. Onze dienstverlening geeft grip op de zaak.

Werkgeversloket

Voorkomen dat schade ontstaat. Dat is het doel van ons Werkgeversloket. Dit biedt HR- en preventieve dienstverlening in aansluiting op onze Verzuimverzekering. Bij onze verzekering voor Ziektewet ERD zorgt het ervoor dat de werkgever aan alle regels voldoet die de wet aan eigenrisicodragers stelt.

Lees meer

Mandaat Verzuim Support

Langdurig verzuim van werknemers brengt veel kosten en risico’s met zich mee. Een goede reden om alert te zijn op verplichtingen en mogelijkheden. Wie bij ons een verzuimverzekering heeft afgesloten, staat er gelukkig niet alleen voor. Onze vaste service Mandaat Verzuim Support houdt iedereen scherp op kosten, risico’s en kansen.

Lees meer

Verzuimstopper

Psychische klachten en aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat zijn de grootste veroorzakers van langdurig verzuim en arbeidsongeschiktheid. Voorkomen is lastig: op beide terreinen zijn mensen geneigd beginnend ongemak te negeren.

Lees meer