Alpina Group versterkt de samenwerking met Meglio!

Meglio! is een advies-en ontwikkelingsbureau dat is gericht op persoonlijke en organisatieontwikkeling en gaat Alpina Group ondersteunen in de dienstverlening aan de klanten van Mandaat Inkomen en Alpina@Work.

Henrich Leenders, systeemtherapeut en directeur van Meglio! vertelt hierover: “Meglio! is al jaren preferred supplier van Alpina Group waar het gaat over begeleiding en re-integratie van individuele medewerkers. Zowel van Alpina Group zelf, als van de verzekerde werkgevers. Fijn dat we deze samenwerking kunnen intensiveren en voortzetten.”

“Voor het onderdeel organisatieontwikkeling geldt eigenlijk hetzelfde”, geeft Paul van Zwam, organisatiepsycholoog en directeur van Meglio! aan. “Wij begeleiden al langer organisatieontwikkelingsprocessen van Alpina Group en geven organisatieadvies aan de werkgevers die bij Alpina Group zijn verzekerd of gebruik maken van de dienstverlening van Alpina@Work.”

De versterking van de samenwerking past perfect bij het beleid van Alpina Group om de bedrijven in de zogenaamde providerboog van Alpina@Work zo goed mogelijk aan zich te binden. “Deze bedrijven zijn het gezicht naar onze klanten en hun inzet is bepalend voor de kwaliteit van onze dienstverlening”, aldus Tom Ikink, directeur Inkomen, Leven, Arbo en Re-integratie van Alpina Group. “De dienstverlening van Meglio! past perfect binnen ons adagium “Vitale mensen in vitale organisaties. Meglio! vervult een rol in de verdere doorontwikkeling van de dienstverlening van Alpina@Work rondom thema’s als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en amplitie.”