Forse uitbreiding aanbod mkb-verzuim-ontzorgverzekeringen

De ideale mix om zakelijke klanten mee te benaderen tijdens het aankomende oversluitseizoen. Dat is wat adviseurs mogen verwachten van een forse uitbreiding en versterking van ons aanbod aan mkb-verzuim-ontzorgverzekeringen. Als mkb- en verzuimspecialist bieden we niet alleen keuze uit meerdere aanbieders, maar ook extra voordelen en kwaliteitsgaranties bovenop de landelijk gewaarborgde dienstverlening bij dit verzekeringsproduct. Ook is er veel ondersteuning voor adviseurs die nog minder vertrouwd zijn met inkomensverzekeringen.

De mkb-verzuim-ontzorgverzekering is ontwikkeld op basis van een landelijk convenant tussen werkgeversorganisaties en verzekeraars. Het doel is mkb-werkgevers maximaal te ontzorgen rond verzuimrisico’s. Belangrijke gewaarborgde productkenmerken zijn:

Extra voordelen en waarborgen

Als mkb-specialist heeft Mandaat aan het bovenstaande nog een reeks extra voordelen en kwaliteitswaarborgen toegevoegd. Tom Ikink, directeur Inkomen: ‘Klanten profiteren van arbodienstverlening door onze gespecialiseerde uitvoerder Alpina@Work. Voor interventies is een kwaliteitsnetwerk van dienstverleners binnen Alpina Group en zorgvuldig geselecteerde externe dienstverleners beschikbaar. En bij langdurig verzuim voert een team van deskundige re-integratiespecialisten een kosteloze extra check uit op kansen en verplichtingen.’ Hij is ook trots op de korte lijnen met verzekeraars en het feit dat alle betrokken partijen samenwerken in één modern verzuimregistratiesysteem, Xpert Suite. ‘Als je “ontzorging” zegt, moet je dat wat ons betreft ook voor de volle honderd procent waarmaken.’

Hulpmiddelen voor adviseurs

Wie een passende all-in-one oplossing voor zijn klant zoekt, moet dus zeker een kijkje nemen in onze offertestraat. Maar Ikink vindt het niet alleen belangrijk om werkgevers een ruim en aantrekkelijk palet aan mkb-verzuim-ontzorgverzekeringen te bieden. ‘We willen ook de adviseurs in ons netwerk graag zo veel mogelijk ondersteunen. Hiervoor hebben we meerdere praktische hulpmiddelen beschikbaar.’ De gereedschapskist bevat de volgende tools:

Interesse?

Vraag direct één of meer offertes aan op het Mandaat adviseursportaal, of bel bij vragen de afdeling Acceptatie Inkomen op 0314 – 760 367.