Goed 2024 in: check tijdig op gewijzigde verzekeringswensen

Heeft uw klant in 2023 te maken gekregen met nieuwe cao-verplichtingen, veranderingen in zijn arbeidsvoorwaardenpakket of een gewijzigde kapitaalpositie? Dan is het slim om vóór het nieuwe jaar na te gaan of zo’n nieuwe ontwikkeling voor hem reden is om zijn verzekering(en) aan te passen. Door wijzigingen in de dekking zo veel mogelijk per 1 januari door te voeren, houdt uw klant zijn verzekeringszaken overzichtelijk.

Waar werkgeversverplichtingen of bedrijfsomstandigheden wijzigen, kan altijd de behoefte ontstaan om een verzekering aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal te hanteren wachtdagen bij de loondoorbetaling. Ook veranderingen in de loonkosten of de kapitaalpositie van een onderneming kunnen leiden tot nieuwe verzekeringswensen, zoals uitbreiding of beperking van de omvang van het eigen risico.

Aanpassing per 1 januari houdt het overzichtelijk

De ingang van een nieuw kalenderjaar is in zulke situaties om meerdere redenen het beste moment om een wijziging door te voeren.

Heeft uw klant een aanpassingswens? Neem zo snel mogelijk, maar in elk geval vóór het eind van het jaar contact met ons op. Bel 0314 74 97 76 of stuur een mail naar verzuim@mandaatassuradeuren.nl. We helpen u en uw klant graag om goed het nieuwe jaar in te gaan.