Hamilton Insurance: kennis & scherpe premie

Met deze nieuwsflits brengen wij u graag op de hoogte van een mooie toevoeging aan ons productaanbod voor verzuimverzekeringen. Sinds 1 juli 2022 vindt u in onze offertetool Inkomen de verzekeraar Hamilton Insurance DAC. Een interessante risicodrager – die waarschijnlijk nieuw voor u is – die we met plezier én een leuke korting bij u introduceren.

Brede kennis van verzuimverzekeringen
Hamilton Insurance DAC is in 2010 opgericht in Ierland en staat onder toezicht van de Ierse Centrale Bank. Dit verzekeringsbedrijf heeft brede kennis in huis op het gebied van verzuimverzekeringen en wil daarmee de Nederlandse markt vooruithelpen. Wij zijn er trots op dat we vooralsnog als enige een verzuimverzekering van deze risicodrager mogen aanbieden. Helemaal omdat dit gepaard gaat met interessante voorwaarden en een scherpe premiestelling.

Verzuimverzekering met unieke kenmerken
De verzuimverzekering van Hamilton Insurance DAC is vooral interessant voor bedrijven met 6 of meer werknemers en heeft diverse unieke kenmerken. Een greep uit de voorwaarden:

Tijdelijke actie: 10% korting!
Om extra aandacht te geven aan dit nieuwe product, bieden wij tijdelijk maar liefst 10% korting op de reguliere verzekeringspremie. Deze actie loopt van 1 september tot 1 december 2022. De korting zelf blijft uiteraard gedurende de gehele contractperiode van kracht.

De aanvraag dient ingediend te zijn tijdens deze actieperiode. De ingangsdatum hoeft dus niet in de actieperiode te liggen, maar dit mag ook later zijn.

Meer weten?
Bekijk de voorwaarden van de verzuimverzekering en de algemene voorwaarden van Hamilton Insurance DAC. Bij vragen staan de collega’s van onze afdeling acceptatie Inkomen natuurlijk altijd voor u klaar. Neem contact op via 0314 – 760 367 of stuur een e-mail naar inkomen@mandaatassuradeuren.nl. We helpen u graag verder!