Hamilton Insurance: verlenging kortingsactie

Zoals in een eerdere nieuwsflits gemeld hebben we per 1 juli j.l. het product van Hamilton Insurance DAC aan ons productaanbod voor verzuimverzekeringen toegevoegd. We hebben goed nieuws: de eerder aangeboden kortingsactie verlengen we tot en met het einde van dit jaar.

Over Hamilton
Hamilton Insurance DAC is in 2010 opgericht in Ierland en staat onder toezicht van de Ierse Centrale Bank. Dit verzekeringsbedrijf heeft brede kennis in huis op het gebied van verzuimverzekeringen en wil daarmee de Nederlandse markt vooruithelpen. Wij zijn er trots op dat we vooralsnog als enige een verzuimverzekering van deze risicodrager mogen aanbieden. Helemaal omdat dit gepaard gaat met interessante voorwaarden en een scherpe premiestelling.

Verzuimverzekering met unieke kenmerken
De verzuimverzekering van Hamilton Insurance DAC is vooral interessant voor bedrijven met 6 of meer werknemers en heeft diverse unieke kenmerken. Een greep uit de voorwaarden:

– Werkhervattingscompensatie bij <35% arbeidsongeschiktheid: uitkering ineens à 25% van de verzekerde som van de werknemer.
– Vergoeding uitkering bij overlijden: conform de wet of tot 2 maanden bij bovenwettelijke cao-afspraken. Ook als het overlijden niet tijdens ziekte heeft plaatsgevonden.
– Poortwachtersgarantie: 100% vergoeding van loonsancties als de werkgever volgens de basisverplichtingen Wvp en de adviezen van verzekeraar en casemanager heeft gehandeld.

Verlenging actie: 10% korting!
Om extra aandacht te geven aan dit nieuwe product, bieden wij tijdelijk maar liefst 10% korting op de reguliere verzekeringspremie. Deze actie loopt tot en met 31 december 2022. De korting zelf blijft uiteraard gedurende de gehele contractperiode van kracht.

De aanvraag dient ingediend te zijn tijdens deze actieperiode. De ingangsdatum hoeft dus niet in de actieperiode te liggen, maar dit mag ook later zijn.

Meer weten?
Bekijk de voorwaarden van de verzuimverzekering en de algemene voorwaarden van Hamilton Insurance DAC. Bij vragen staan de collega’s van onze afdeling acceptatie Inkomen natuurlijk altijd voor u klaar. Neem contact op via 0314 – 760 367 of stuur een e-mail naar inkomen@mandaatassuradeuren.nl. We helpen u graag verder!