Mandaat lanceert team branchespecialisten inkomen

De inkomensmarkt biedt advieskantoren grote kansen. Maar hij vormt ook een terrein waarop een deskundige sparringpartner goud waard is. De wet- en regelgeving zijn immers haast voortdurend in beweging en kennen soms complexe details. Het Mandaat team van branchespecialisten inkomen staat graag adviseurs terzijde die de ambitie hebben om zich binnen dit domein te onderscheiden. Maak kennis met de vier teamleden!

Worstelt u op het gebied van inkomen met een complex dossier of loopt u tegen een probleem aan en weet u niet bij wie u terecht kunt? Het Mandaat team van branchespecialisten inkomen staat voor u klaar. Dit team van eersteklas inkomensadviseurs bestaat uit Michiel Blankvoort, Frans van Dillen, Wendy Florie en Herman Teuben. Zij denken graag met u mee en helpen u met plezier verder bij uw inkomensambities.

Sparringpartner voor versterking van uw portefeuille
De branchespecialisten zijn uw deskundige sparringpartner op inkomensgebied. Ze bieden u naast uw vaste accountmanager een extra aanspreekpunt bij vraagstukken, knelpunten en ambities op het gebied van arbo- en verzekeringsdiensten. Daarnaast organiseren ze opleidingen waarmee u uw kennis op inkomensterrein kunt onderhouden, verdiepen en verbreden. Wij zijn ervan overtuigd dat deze specialistische ondersteuning u zal helpen bij het opbouwen en verder versterken van uw inkomensportefeuille.

Ook graag in gesprek met een branchespecialist?
Op dit moment zetten de teamleden de laatste stappen voor een optimale verdeling van de portefeuille en het inplannen van bedrijfsbezoek. Wilt u hier niet op wachten? Neem dan gerust contact met op met de branchespecialist van uw keuze, we maken graag een afspraak.