Ontdek het Mandaat Preventie Pakket!

Eerder informeerden wij u al over het Mandaat Preventie Pakket, dat in de plaats is gekomen van het Werkgeversloket. Dit pakket vormt een welkome aanvulling op de diverse inkomensverzekeringen die Mandaat Assuradeuren aanbiedt.

Waarom wachten tot er problemen ontstaan?

Ons Preventie Pakket richt zich op het voorkomen, verminderen en beheersen van verzuim en verloop van personeel.

… Het loont om aan de voorkant in te grijpen, dat is precies waar wij op inspelen.

Door proactieve maatregelen, constante aandacht en het implementeren van effectieve strategieën binnen bedrijven kunnen de kosten van verzuim aanzienlijk worden verminderd. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op de bedrijfscontinuïteit, maar ook op de stabiliteit van de verzuimverzekeringspremie.

Wat bieden wij aan ondernemers?

Ons pakket bevat een uitgebreid scala aan diensten tegen een aantrekkelijke prijs, met interessante kortingen voor bepaalde services. Deze diensten worden voornamelijk uitgevoerd door ons zusterbedrijf Alpina@Work, dat een schat aan expertise heeft op het gebied van verzuimbeheersing.

Ondernemers kunnen dagelijks telefonisch en via e-mail contact opnemen met onze Preventiecoach voor al hun preventie gerelateerde vragen. Daarnaast ontvangen zij vier keer per jaar onze Nieuwsservice, boordevol actuele ontwikkelingen, tips en suggesties om op de hoogte te blijven in de wereld van preventie en verzuim.

Twee keer per jaar organiseren we een online Masterclass, waar praktische thema’s worden behandeld en advies wordt gegeven over de verdere ontwikkeling van preventie- en verzuimbeleid.

Geïnteresseerd?

Meer informatie over ons Preventie Pakket vindt u op onze website https://mandaatassuradeuren.nl/mandaat-preventie-pakket/. U kunt ook bellen naar 088 116 13 98 of een e-mail sturen naar preventie@mandaatassuradeuren.nl.