Onze preventiecoaches en het Preventie Pakket

In de editie van 13 mei stelden wij al vier van onze preventiecoaches voor. In deze editie stellen we June van Rooijen en Malou Overdiep voor:

foto June

June van Rooijen | Locatie: Eindhoven

June hier, werkzaam bij Alpina@Work als managementassistent. Als echte duizendpoot vind ik het ontzettend leuk dat ik ook als preventiecoach word ingezet. Klantcontact is mij niet vreemd, want naast mijn werk als managementassistent bezoek ik regelmatig klanten. Zit je met een hulp vraag? Dan ga ik graag met je in gesprek.

foto malou

Malou Overdiep | Locatie: Marum

Bij Alpina@Work ben ik naast casemanager regie ook preventiecoach, omdat er bij onze klanten altijd veel te doen is om verzuim te voorkomen. Samen met mijn collega-preventiecoaches ben ik uw eerste aanspreekpunt bij vragen die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Preventie Pakket: omdat uitdagingen er zijn om te worden opgelost!

Mandaat biedt haar klanten naast een verzuimverzekering het Preventie Pakket aan. Voorheen ging dat pakket door het leven als het Werkgeversloket. Deze dienst wordt aangeboden door Mandaat, de uitvoering ligt bij Alpina@Work. Met dit pakket heeft u als werkgever een adviseur op het gebied van preventie binnen handbereik.

De juiste keuzes maken
Onze preventiecoaches zijn uw sparringpartner voor alles op het gebied van preventie. Wij zijn oplossingsgericht, proberen zoveel mogelijk te ontzorgen en we zijn er voor werkgever en werknemer. Wij helpen u juiste keuzes te maken op basis van inhoudelijke kennis en ervaring.
Dat kan altijd, ongeacht bij welke arbodienst u bent aangesloten. Bijvoorbeeld in de situatie dat u een medewerker heeft die dreigt uit te vallen door overbelasting of disbalans, maar het te vroeg vindt om naar een arts te gaan. In zo’n geval kan een coaching traject uw medewerker een prima oplossing bieden om weer regie te krijgen over zijn/haar leven. Hiermee kan verzuim worden voorkomen. Dat kunnen wij voor u regelen!

De dienstverlening is binnen het Preventie Pakket opgedeeld in 5 domeinen:
• Kennis en advies
• Gezond en veilig
• Fit en gemotiveerd
• Geregeld en op orde
• Meten en verfijnen

Ons netwerk van gespecialiseerde providers
Voor iedere soort dienstverlening waarvoor een aanvullende actie nodig is (denk aan het uitvoeren van een RI&E) hebben wij afspraken gemaakt met gespecialiseerde samenwerkingspartners. Onze preventiecoaches selecteren waar nodig de juiste provider, waardoor u als klant verzekerd bent van kwalitatieve dienstverlening tegen een scherpe prijs.
Meer informatie vindt u op Mandaat Preventie Pakket – Mandaat Assuradeuren.

Hulp of advies nodig?
Wij begeleiden u van A tot en met Z. Weten wij het antwoord niet? Dan zoeken we het voor u uit binnen ons team of binnen ons mooie Alpina netwerk. U kunt ons bereiken op:
088 – 11 61 398 of per mail op preventie@mandaatassuradeuren.nl.