Samenwerking Mandaat Assuradeuren & Rhion

Mooi nieuws voor onze aangesloten verzekeringsadviseurs: Mandaat Assuradeuren en verzekeraar Rhion gaan met elkaar samenwerken. Dat betekent een verdere uitbreiding van ons aanbod van verzekeraars en verzekeringsproducten.

Over Rhion
De verzekeraar achter Rhion is de in 2005 opgerichte Rhion Versicherung AG en is bedrijfsonderdeel van de Rheinland Versicherungsgruppe. In Nederland richten ze zich op de volmachtmarkt. Continuïteit, deskundigheid en ervaring zijn de pijlers onder de succesvolle samenwerking tussen Rhion en haar partners.

De producten
Vanaf heden biedt Mandaat de volgende producten aan van Rhion:

Aansprakelijkheidsverzekering (particulier)
Particuliere autoverzekeringen

-Schadeverzekering inzittenden
-WA
-WA plus Beperkt Casco
-WA plus Volledig Casco
Wonen
-Inboedelverzekering
-Woonhuisverzekering

‘Een partner die denkt in kansen’
Rob Scholten, directeur verzekeringstechniek van Mandaat, is zeer blij met de samenwerking. “Een partner die denkt in kansen en niet alleen in bedreigingen, daar zijn wij altijd op zoek naar. En dat hebben we gevonden in Rhion.”

Ook Dieuxdonnée Kruysifix, volmachtmanager bij Rhion, is enthousiast. “Het aangaan van een volmacht partnership is een kwestie van vertrouwen. Dit vertrouwen heeft zich al jaren diepgeworteld met Rob Scholten en zijn gehele team. Een partner in business waar wij trots op zijn!”

Webinar
Op vrijdag 21 mei organiseren Mandaat en Rhion een webinar voor aangesloten kantoren. Hierin vertellen we alles over de samenwerking.