Waarom een GOED nieuwsbrief?

foto eddy
foto judith

Daar is ie dan, de eerste editie van onze Goed Nieuwsbrief Preventie Pakket.

Judith Beugelsdijk (directeur Alpina@Work) en Eddy Klein Velthuis (directeur inkomensbedrijf Alpina Group) geven hieronder tekst & uitleg wat u van ons mag verwachten.

Waarom deze nieuwsbrief?
Eddy: “Uw bedrijf heeft bij Mandaat Assuradeuren een verzuimverzekering in combinatie met het Preventie Pakket. Onderdeel van dit pakket is dat we u periodiek informeren over wat preventie allemaal kan opleveren. Daarnaast bevat dit Preventie Pakket speciaal voor u allerlei soorten dienstverlening op het gebied van preventie”.

Waarom een Goed Nieuwsbrief?
Judith: “Iedere dag worden wij geconfronteerd met het ziekteverzuim van onze klanten. Iedere ziekmelding die u krijgt betekent slecht nieuws. Juist daarom is het mooi als wij samen met u verzuim kunnen voorkomen. In deze nieuwsbrief brengen we dus alleen maar positieve verhalen, die u hopelijk inspireren om samen met ons aan de slag te gaan”.

En wat mag u verwachten van deze Goed Nieuwsbrief?
Eddy: “U krijgt een helder beeld van alle zaken die we u kunnen bieden op het gebied van het voorkomen en terugdringen van verzuim. Met verhalen uit de praktijk van onze klanten, onze Preventiecoaches en uit ons netwerk van Preventiespecialisten”.

Wat levert het op?
Judith: “Meer dan u denkt! Preventie levert heel veel op, gezondheidswinst, gebalanceerde en tevreden werknemers en minder verzuim. Dit zijn maar een aantal voorbeelden. Graag nemen wij u in de komende goed nieuwsbrieven mee in de andere mogelijkheden.”

Wanneer kunt u het goede nieuws tegemoet zien?
Deze goed nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar. Dit nummer geeft vooral overzicht in wat u mag verwachten. De eerstvolgende editie (verschijningsdatum eind mei a.s.) gaat vooral over de inhoud. Daarnaast organiseren we twee online kennis-sessies per jaar over actuele thema’s en onderwerpen die extra verdieping kunnen gebruiken.

Onze eerste online kennis-sessie
Paul van Zwam van onze interventiepartner Meglio neemt u in dit webinar mee in deze voor werkgevers lastig te doorgronden materie aan de hand van heldere voorbeelden en praktische oplossingen. Is bijvoorbeeld in een klein bedrijf een vertrouwenspersoon verplicht en wat staat u te doen bij een melding van grensoverschrijdend gedrag?

Hiermee kunt u snel uw kennis verdiepen en weet u wat u te doen staat in uw eigen bedrijf!
Dit webinar vindt plaats op 20 juni 2024 van 11.00 tot 11.45 uur.

Meldt u nu alvast aan!