Wat kan het Preventie Pakket voor u betekenen?

illustratie

Als klant met een verzuimverzekering en het Preventie Pakket doet u er alles aan om het ziekteverzuim binnen uw onderneming te beheersen. Omdat wij bij Mandaat graag breder denken dan alleen maar verzuim nemen wij u mee in de vele voordelen die het Preventie pakket u biedt. Voorkomen van verzuim is namelijk beter dan genezen!

Van reactief naar proactief
Deskundige preventiecoaches staan klaar om samen met u als werkgever de oplossingen te selecteren die het best bij zijn onderneming passen. Het Preventie Pakket richt zich op het voorkomen, verminderen en beheersen van verzuim en verloop van personeel. Het loont om aan de voorkant van het verzuim in te grijpen, dat is precies waar wij op inspelen.

Bij Mandaat Assuradeuren geven we werkgevers graag de ruimte om te ondernemen. Door proactieve maatregelen, constante aandacht en het implementeren van effectieve strategieën binnen uw bedrijf kunt u de kosten van verzuim aanzienlijk verminderen. Onze dienstverlening richt zich op de gebieden van HR, verzuim, vitaliteit en inzetbaarheid. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op uw bedrijfscontinuïteit, maar ook op de stabiliteit van uw verzuimverzekeringspremie.

Wat zit er in dit pakket?

Bovendien zijn alle oplossingen eenvoudig te bekijken in een uiterst praktische en gebruikersvriendelijke toolkit.

In de tabel hieronder ziet u precies wat er in het pakket is opgenomen:

Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de dienstverlening binnen het pakket.
De uitvoering van deze diensten ligt voornamelijk bij Alpina@Work. Zij beschikken over een schat aan expertise op het gebied van verzuimbeheersing.

Vragen over het Preventie Pakket?
Klik hier voor alle informatie over het Preventie Pakket. Voor vragen of overleg met een Preventiecoach kunt u bellen naar 088 116 13 98 of een e-mail sturen aan preventie@mandaatassuradeuren.nl.